Diensten

Wij hebben een remote team voor je, zodat jouw bedrijf groeit terwijl je minder uren werkt

We houden van shortcuts

Direct door naar de passende oplossing

Stel dat je nu plotseling een maand niet mag werken met als resultaat:

Vanaf het eerste uur gaat er al veel mis in je onderneming

Stel dat je nu plotseling een maand niet mag werken met als resultaat:

Geleidelijk loopt alles in het honderd in je onderneming

Stel dat je nu plotseling een maand niet mag werken met als resultaat:

Alles loopt prima door, maar de groei van je onderneming stokt

Wij zijn er voor de ondernemers die te druk zijn om deze tekst te lezen. Voor de ondernemers die klaar zijn met continu te moeten managen. Voor de ondernemers die eigenlijk nog freelancer zijn. Kortom voor ondernemers die wars van poespas zijn, zodat ze hun bedrijf sneller en met minder zorgen kunnen laten groeien.

Delegeren BETER DE BAAS

Speciaal voor de ondernemer die alles wil leren over delegeren

Het grootste cadeau dat je jezelf als ondernemer kunt geven is het leren van de kunst van delegeren.

Geen ondernemer heeft delegeren ooit van ouders of op school geleerd. De beginnende ondernemer doet bijna alles zelf. Leren delegeren krijgt geen plek op de prioriteitenlijst. Zelfs niet wanneer steeds meer werkzaamheden worden uitbesteed.

Zonder succesvol delegeren gaat veel geld en tijd verloren, nog los van de frustraties die het oplevert. De gedroomde successen als ondernemer verschuiven steeds verder naar een verre toekomst.

Zonde! Pak de unieke mogelijkheid om vanaf vandaag de kunst van het delegeren aan je gereedschapskist toe te voegen. Gewoon in de dagelijkse praktijk.

Groeien BETER DE BAAS

Speciaal voor de succesvolle ondernemer die meer verkoopt

Je hebt het gat in de markt gevonden. De zaken gaan voorspoedig. Je verkoopt meer van je producten of diensten. Toch ervaar je ook de keerzijde. Je krijgt het steeds drukker.

Met één of meerdere virtuele assistenten vang je alle drukte op. Alle operationele taken op het gebied van o.a sales, marketing en administratie kun je slim delegeren. Doordat je werkt met een flexibele schil, blijven de kosten altijd onder controle.

Opschalen BETER DE BAAS

Speciaal voor de succesvolle ondernemer die wil opschalen

Als de grenzen van groei bereikt zijn, gaat het je steeds meer tijd kosten om je teamleden tevreden te houden en de gewenste resultaten te laten opleveren.

Het is tijd om in minder tijd en lagere investering meer omzet te genereren. Laat je omzet opeens pieken zonder dat je daarvoor in een operationele crisis terechtkomt.

Dat is mogelijk door aandacht voor de rolverdeling in het team, voor het creëren en optimaliseren van processen, voor automatisering. Vind de beste mix voor jouw succes.

VA BETER DE BAAS

Speciaal voor virtuele assistenten

Je bent succesvol. Steeds meer ondernemers weten je te vinden. Toch knaagt er iets. Je moet steeds vaker nee verkopen.

Mede dankzij je inzet groeien de bedrijven van je opdrachtgevers. Daardoor nemen de specialistische taken toe. Terwijl je niet alle kennis zelf in huis hebt.

Met onze white label service speciaal voor virtuele assistenten groei je zonder zorgen mee met je klanten.

Hoe we samenwerken

Teamuitbreiding

Als je al een team hebt, is het bijna onmogelijk om altijd de juiste kennis en kunde in huis te hebben. Op die momenten staan we voor jou en je teamleden klaar.

Projectmatig

In dit model nemen we het projectmanagement over. We nemen projectbeslissingen en zorgen voor de succesvolle ontwikkeling. Heb jij alle tijd voor je eigen werk.

Abonnement

Onze favoriete manier van samenwerken. Continu samen ontdekken welke projecten nu het meeste rendement gaan opleveren. Met de aanwezige kennis en kunde kan continu worden bijgestuurd.

Ondersteuning nodig bij specifieke online tools die je gebruikt?

We staan voor je klaar of het nu eenmalig een uur is of ondersteuning voor de langere termijn.

Op welke wijze je ook gaat samenwerken met ons, altijd zal het BETER DE BAAS – framework een rol spelen. Het geeft houvast en richting voor datgene wat we wel of niet zouden moeten doen. We laten ons pas afleiden wanneer het feestje gebouwd kan worden als doelen behaald zijn.

Framework opschalen

Baas over je tijd

Zorg dat je als ondernemer nooit spijt hoeft te krijgen

De meesten komen er vroeg of laat achter dat ze 1000-en uren hebben weggegooid. Tijd die ze nooit meer terugkrijgen.

Beantwoord nu 16 meerkeuzevragen en verdien tot wel 16 uur per week terug. Dat zijn voldoende uren om je dromen tot leven te laten komen …

We gebruiken cookies om je een optimale ervaring op onze website te geven. Als je doorgaat op deze website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.