Disclaimer

Deze disclaimer is geldig voor Beter de baas

Beter de baas (Kamer van Koophandel 51773406), hierna te noemen Bedrijf, verleent je hierbij toegang tot www.beterdebaas.nl, eventuele andere websites die eigendom zijn van het Bedrijf en nieuwsbrieven, video's of andere content, hierna te noemen Website.

De Website is uitsluitend voor informatieve en educatieve doeleinden. Het toepassen van de technieken, ideeën en suggesties op de Website gebeurt naar goeddunken en risico van de lezer. De auteur en uitgever van deze website geven geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook met betrekking tot de Website, de inhoud ervan en eventuele verwijzingen naar derden.

Bij het behandelen van financiële zaken op de Webite, hebben we er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat we onze diensten en programma’s en hun vermogen om je bedrijf te laten groeien en je leven te verbeteren, accuraat weer te geven. Er is echter geen garantie dat je resultaten zult behalen of inkomsten zult genereren voor je bedrijf met behulp van onze ideeën, tools, strategieën en/of aanbevelingen. Niets op de Website is een belofte of garantie voor inkomsten. Je succesniveau bij het behalen van vergelijkbare resultaten is afhankelijk van factoren zoals je vaardigheden, kennis, vaardigheden, toewijding, zakelijke kennis, netwerk en financiële situatie, om er maar een paar te noemen.

Omdat deze factoren per persoon verschillen, kunnen en garanderen we niet jouw succes, inkomensniveau of vermogen om inkomsten te genereren. Jij alleen bent verantwoordelijk voor je acties en resultaten in het leven en onderneming. Eventuele op de toekomst gerichte uitspraken op de Website zijn eenvoudigweg onze mening en zijn dus geen garanties of beloftes voor daadwerkelijke uitvoering. Het moet je duidelijk zijn dat wij wettelijk niet garanderen dat je resultaten behaalt met onze ideeën of frameworks die op de Website wordt gepresenteerd, en we bieden geen professioneel juridisch, medisch, psychologisch of financieel advies.

Jij alleen bent verantwoordelijk en aansprakelijk voor je beslissingen, acties en resultaten in het leven, en door je gebruik van de Website, ga je ermee akkoord om ons te allen tijde, onder geen enkele omstandigheid aansprakelijk te stellen voor dergelijke beslissingen, acties of resultaten. Beter de baas, Steven Verwaard, werknemers of vertegenwoordigers zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor enige speciale, incidentele of vervolgschade die veroorzaakt of vermoedelijk direct of indirect veroorzaakt is door de informatie op de Website.

De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van het Bedrijf.

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de Website liggen bij het Bedrijf. Het Bedrijf behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan je mededeling te hoeven doen.

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Lees hier de privacyverklaring.

Baas over je tijd

Zorg dat je als ondernemer nooit spijt hoeft te krijgen

De meesten komen er vroeg of laat achter dat ze 1000-en uren hebben weggegooid. Tijd die ze nooit meer terugkrijgen.

Beantwoord nu 16 meerkeuzevragen en verdien tot wel 16 uur per week terug. Dat zijn voldoende uren om je dromen tot leven te laten komen …