Vergelijk

BETER DE BAAS versus een freelancer

1

Beproefde en geteste professionals

Het screenen van tientallen potentiële kandidaten. Op zoek naar die ene parel met de juiste vaardigheden en toewijding. Dat is een hoop werk …

Met BETER DE BAAS besteed je daar nul uren aan. Wij hebben al het werk voor je uit handen genomen. Ons team bestaat uit gescreende professionals met 10 – 15 jaar ervaring en een bewezen staat van dienst.

2

De expertise van een team

Met een individuele freelancer ben je beperkt tot de tijd die ze beschikbaar hebben. Maar ook tot de vaardigheden waarover ze beschikken.

Want je weet niet of de geschikte freelancer van deze maand dezelfde is als degene die je volgende maand nodig hebt bij de groei van je onderneming.

Met BETER DE BAAS beschik je altijd over een compleet remote team. Zonder de rompslomp van het managen van alle teamleden. Je hebt één aanspreekpunt. Dat scheelt je uren per week. Hij of zij leert jou en je bedrijf steeds beter kennen, waardoor de samenwerking efficiënt en doelmatig verloopt. 

3

Sta er niet alleen voor

Zelfs de beste freelancer wordt wel eens ziek. Neemt een paar weken vakantie. Of moet om persoonlijke redenen voor korte of langere tijd vrijaf nemen. Daardoor zit jij met je handen in het haar …

Met BETER DE BAAS gaat al die stress aan je voorbij. Al het werk wordt indien nodig per direct overgenomen door een andere professional uit het team. Dat is mogelijk omdat we alles gedetailleerd bijhouden in een projectomgeving.

4

Voldoe aan de regelgeving

Wanneer je doorlopend met een freelancer werkt, kan er sprake zijn van een verkapt dienstverband.

Met de abonnementsstructuur van BETER DE BAAS voldoe je aan alle wettelijke voorschriften. Kun je niet voor verrassingen komen te staan.

5

Constante focus op groei

Een freelancer wordt aangetrokken voor specifieke taken en projecten. De teamleden van BETER DE BAAS gaan een stap verder. In plaats van het blindelings uitvoeren van projecten, gaat er continu aandacht uit naar wat beter en sneller kan.

Het uitgangspunt daarvoor is het BETER DE BAAS – framework. Laserscherpe focus, slimme systemen en een winstgevend team zijn daarin de peilers voor succes.

Dat levert een gemotiveerd en productief team op waar jij dagelijks de vruchten van plukt: in minder tijd meer omzet. En het zorgt er ook voor dat altijd aandacht uitgaat naar de perfecte aansluiting op jouw strategie en werkwijze.

Ben je serieus?

Oftewel klaar om je bedrijf op te schalen.

Klaar om het sneller te doen dan je voor mogelijk hield.

In minder tijd dan je ooit in gedachten had.

Sluit je aan.

Samen gaan we dat realiseren.

Ik ben hier om je te ondersteunen.

Laten we snel praten.

Steven Verwaard

Baas over je tijd

Zorg dat je als ondernemer nooit spijt hoeft te krijgen

De meesten komen er vroeg of laat achter dat ze 1000-en uren hebben weggegooid. Tijd die ze nooit meer terugkrijgen.

Beantwoord nu 16 meerkeuzevragen en verdien tot wel 16 uur per week terug. Dat zijn voldoende uren om je dromen tot leven te laten komen …

We gebruiken cookies om je een optimale ervaring op onze website te geven. Als je doorgaat op deze website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.