Vergelijk

BETER DE BAAS versus een recruitment bureau

1

Premium personeel

De afhankelijkheid van een recruiter is groot. Vaak te groot, want je hebt geen enkele garantie dat de beste aan je wordt toebedeeld.

Bij BETER DE BAAS beschik je altijd over een compleet remote team. Dat is mogelijk, omdat je niet betaalt voor één specifieke professional. Op abonnementsbasis werkt altijd de beste professional aan jouw taken en projecten.

Een teamlid dat voor je aan de slag gaat heeft 10 – 15 jaar ervaring op het vakgebied. En heeft tevens expertise in complexere functies zoals bijvoorbeeld online marketing, projectbeheer, boekhouding, e-commerce-ondersteuning en kan jou vertegenwoordigen bij klanten en partners als zijnde een integraal onderdeel van je bedrijf.

2

Geen lokale beperkingen

Een recruiter is afhankelijk van de professionals die lokaal beschikbaar zijn. Met je eigen remote team van BETER DE BAAS ben je niet gebonden aan de beperkingen van beschikbare plaats en tijd van teamleden.

De premium teamleden van BETER DE BAAS staan voor je klaar om jouw projecten succesvol af te ronden. Ze hebben allemaal ruime ervaring binnen het Nederlandse bedrijfsleven, maar voeren hun werk uit waar en wanneer ze maar productief zijn.

Ondertussen heb je geen omkijken naar je remote team, want met een vast aanspreekpunt verlies je geen tijd aan het managen van een team.

3

Constante focus op groei

Een recruiter levert een professional die passend is bij het functieprofiel. De teamleden van BETER DE BAAS gaan een stap verder. In plaats van het blindelings uitvoeren van projecten, gaat er continu aandacht uit naar wat beter en sneller kan.

Het uitgangspunt daarvoor is het BETER DE BAAS – framework. Laserscherpe focus, slimme systemen en een winstgevend team zijn daarin de peilers voor succes.

Dat levert een gemotiveerd en productief team op waar jij dagelijks de vruchten van plukt: in minder tijd meer omzet. En het zorgt er ook voor dat altijd aandacht uitgaat naar de perfecte aansluiting op jouw strategie en werkwijze.

4

Aansluiten op jouw behoeften

Een benadering waarbij de wijze van samenwerking voor jou wordt bepaald is niets voor jou. Als groeiend bedrijf heb je je eigen unieke behoeften die ook nog eens regelmatig veranderen.

BETER DE BAAS biedt pakketten op maat, zodat je de juiste ervaring op het juiste moment kunt inzetten. Maandelijks is up- of downgraden mogelijk – met een letterlijke druk op de knop.

Daarnaast biedt BETER DE BAAS een gratis maandelijks overleg, zodat de samenwerking continu op een hoger plan wordt gebracht en niets onbesproken blijft.

Moet er trouwens in het weekend, de avond of de nacht werk worden verzet? Geen probleem.

Ben je serieus?

Oftewel klaar om je bedrijf op te schalen.

Klaar om het sneller te doen dan je voor mogelijk hield.

In minder tijd dan je ooit in gedachten had.

Sluit je aan.

Samen gaan we dat realiseren.

Ik ben hier om je te ondersteunen.

Laten we snel praten.

Steven Verwaard

Baas over je tijd

Zorg dat je als ondernemer nooit spijt hoeft te krijgen

De meesten komen er vroeg of laat achter dat ze 1000-en uren hebben weggegooid. Tijd die ze nooit meer terugkrijgen.

Beantwoord nu 16 meerkeuzevragen en verdien tot wel 16 uur per week terug. Dat zijn voldoende uren om je dromen tot leven te laten komen …

We gebruiken cookies om je een optimale ervaring op onze website te geven. Als je doorgaat op deze website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.