Vergelijk

BETER DE BAAS versus een bedrijf met virtual assistants

1

Premium personeel

Bedrijven met virtual assistants bieden een scala aan basistaken. Meestal te scharen onder een secretariële en administratieve vlag.

Bij BETER DE BAAS zien we het belang van teamleden met 10 – 15 jaar ervaring op hun vakgebied en tevens beschikken over expertise in complexere functies zoals bijvoorbeeld online marketing, projectbeheer, boekhouding, e-commerce-ondersteuning en jou vertegenwoordigen bij klanten en partners als zijnde een integraal onderdeel van je bedrijf.

2

Focus op jouw behoeften

Een benadering waarbij de wijze van samenwerking voor jou wordt bepaald is niets voor jou. Als groeiend bedrijf heb je je eigen unieke behoeften die ook nog eens regelmatig veranderen.

Vandaar dat BETER DE BAAS een gratis maandelijks overleg aanbiedt, zodat de samenwerking continu op een hoger plan wordt gebracht.

Moet er in het weekend, avond of nacht werk worden verzet? Geen probleem.

3

Geen extra kosten

Bij BETER DE BAAS word je niet met extra kosten opgezadeld.

Je betaalt niet extra als je een urgente taak hebt. Of als een online tool die je gebruikt onder de knie gekregen moet worden. Ook kun je zonder meerkosten een extra gebruiker aan je abonnement toevoegen.

De betaalbare abonnementen van BETER DE BAAS bieden uitzonderlijke waarde, vooral als je kijkt naar alle vaardigheden die je tot je beschikking krijgt om je bedrijf succesvol te laten groeien.

4

Meertalig

Met BETER DE BAAS kun je de kloof tussen landen overbruggen. Nieuwe markten komen binnen handbereik met behulp van nieuwe teamleden die hun talen spreken.

Onder andere in het Engels, Duits, Frans, Spaans en Portugees staan we voor je klaar.

5

Constante focus op groei

Een virtual assistant legt de focus op het uitvoeren van administratieve en secretariële taken. Werkzaamheden die moeten gebeuren, maar waarin de relatie tot groei van de onderneming meestal onderbelicht blijft.

Bij BETER DE BAAS voeren de teamleden de projecten niet blindelings uit. Constant is er aandacht voor wat er beter en sneller kan.

Het uitgangspunt daarvoor is het BETER DE BAAS – framework. Laserscherpe focus, slimme systemen en een winstgevend team zijn daarin de peilers.

Dat levert een gemotiveerd en productief team op waar jij dagelijks de vruchten van plukt: in minder tijd meer omzet.

Ben je serieus?

Oftewel klaar om je bedrijf op te schalen.

Klaar om het sneller te doen dan je voor mogelijk hield.

In minder tijd dan je ooit in gedachten had.

Sluit je aan.

Samen gaan we dat realiseren.

Ik ben hier om je te ondersteunen.

Laten we snel praten.

Steven Verwaard

Baas over je tijd

Zorg dat je als ondernemer nooit spijt hoeft te krijgen

De meesten komen er vroeg of laat achter dat ze 1000-en uren hebben weggegooid. Tijd die ze nooit meer terugkrijgen.

Beantwoord nu 16 meerkeuzevragen en verdien tot wel 16 uur per week terug. Dat zijn voldoende uren om je dromen tot leven te laten komen …

We gebruiken cookies om je een optimale ervaring op onze website te geven. Als je doorgaat op deze website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.