Waarom jij een virtuele secretaresse nodig hebt

Laatste update: 26/02/2021

Een virtuele secretaresse werkt op afstand aan al je secretariële werkzaamheden. Op het juiste moment heb je de beschikking over een hoger opgeleide virtuele secretaresse. Contact onderhoud je eenvoudig via telefoon en internet.

Geschreven door Steven Verwaard

Een virtuele secretaresse biedt uitkomst voor een ondernemer die vaak onderweg is. Of voor de manager die door ontwikkelingen in het kader van Het Nieuwe Werken steeds flexibeler gaat werken. Of de zzp’er die nog niet voldoende werk heeft om een secretaresse in dienst te nemen.

Voor veel werkzaamheden maakt het niet uit waar je secretaresse aan de slag gaat. Zolang de gewenste resultaten maar worden behaald.

De virtuele secretaresse heeft de volgende voordelen voor je organisatie:

  • De virtuele secretaresse heeft geen werkplek nodig. Je bespaart op huisvestingskosten.
  • De virtuele secretaresse betaal je alleen voor het daadwerkelijk uitgevoerde werk.
  • De werkzaamheden worden sneller en effectiever uitgevoerd. De virtuele secretaresse heeft brede ervaring in het ondersteunen van verschillende opdrachtgevers.

De persoonlijke voordelen zijn bijna eindeloos. Een aantal voorbeelden zijn:

  • De virtuele secretaresse werkt op de momenten dat je werkzaamheden hebt liggen. Je werkt flexibel, je virtuele secretaresse ook. In geval van nood ook ‘s avonds of in het weekend.
  • De virtuele secretaresse werkt binnen een team van secretaresses. In geval van ziekte neemt een andere secretaresse de taken over.
  • De taken en gewerkte tijd wordt direct verwerkt in een online projectmanagementsysteem. Zo blijf je eenvoudig op de hoogte van de laatste stand van zaken.
  • De virtuele secretaresse kan bij vragen altijd terecht bij één van de andere teamleden. Je hebt zo altijd de beschikking over een team van virtuele secretaresses. Wel werk je altijd met je eigen vaste contactpersoon. De taken worden zo altijd tegen de hoogst mogelijke kwaliteit uitgevoerd.
  • Iedere virtuele secretaresse heeft een specifieke achtergrond. Die expertise en vaardigheden worden vanzelfsprekend ingezet. Daardoor heb je de beschikking over een volwaardige virtuele projectassistent.

Wil je nog meer weten over succesvol online samenwerken?

Download het gratis ebook “Samenwerken beter de baas” dat ik voor je geschreven heb:

Dit artikel is geschreven door Steven Verwaard

Met BETER DE BAAS is hij op een missie:
Het veranderen van de manier van ondernemen, alles kan simpeler en sneller, waardoor vrijheid in leven en werk bereikt wordt

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Baas over je tijd

Zorg dat je als ondernemer nooit spijt hoeft te krijgen

De meesten komen er vroeg of laat achter dat ze 1000-en uren hebben weggegooid. Tijd die ze nooit meer terugkrijgen.

Beantwoord nu 16 meerkeuzevragen en verdien tot wel 16 uur per week terug. Dat zijn voldoende uren om je dromen tot leven te laten komen …

Heb je nog een paar seconden? Vast wel als ik je vertel dat het je zo een werkweek aan uitzoekwerk kan besparen

Ontvang gratis de online tools die wij in 2021 dagelijks gebruiken om succesvol te ondernemen.Vul je persoonlijke e-mailadres hieronder in en ontvang direct toegang:

We gebruiken cookies om je een optimale ervaring op onze website te geven. Als je doorgaat op deze website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.